• کرمان , میدان آزادی , ابتدای بلوار جمهوری , ساختمان رویش
  • info@farzankerman.ir
  • 32452945 _ 034
واحد عیب یابی و تعمیرات تخصصی لیفتراک

 عیب یابی لیفتراک

در مقایسه با سال های گذشته فضای عیب یابی و تعمیرات لیفتراک دچار تغییرات زیادی شده است. در مراکز تعمیر لیفتراک تکنسین های تعمیراتی در این زمینه دارای دانش به روز هستند. کارفرما معمولاً به دنبال سریع ترین راه حل برای انجام تعمیرات این دستگاه بوده و پیچیدگی انواع لیفتراک ها موجب می‌ شود تا تولید کنندگان تجهیزات انبارداری خدمات مختلفی برای عیب یابی و تعمیر لیفتراکو تامین قطعات آن در نظر بگیرند.

تکنسین هایی که در مراکز تعمیر لیفتراک وجود دارند، درک کاملی از کارکرد سیستم های کاری این دستگاه داشته و در کوتاه‌ ترین زمان ممکن می توانند عیب دستگاه را شناسایی کنند و سپس آن را برطرف خواهند کرد. سیستم هیدرولیک و سیستم موتور، یکی از مهمترین قسمت های لیفتراک هستند که باید عیب آن ها را هرچه سریع تر شناسایی و رفع کرد.

یک لیفتراک در طول عمر خود ممکن است دچار مشکلات زیادی شود و یا در این دستگاه نقص هایی ایجاد شود. بنابراین استفاده کردن از خدمات و قطعات الکترونیک برای عیب‌ یابی موجود و پشتیبانی از آن یکی از موارد مهم و ضروری برای کسب و کارهایی محسوب می‌شود که از این دستگاه استفاده می کنند. در صورتی که از سیستم قوی برای ارائه خدمات و قطعات لیفتراک استفاده شود، این موضوع موجب کاهش هزینه ها و مدیریت بهتر برنامه های حمل و نقل کالا خواهد شد.
کلیه موارد و حوزه هایی که به یک دستگاه لیفتراک مربوط می شوند، شامل استفاده از خدمات و قطعات لیفتراک خواهند بود. برای مثال برخی از نمونه های خدمات و قطعات لیفتراک ها شامل مواردی مانند: خرید قطعات جانبی و الحاقیه ها، بازرسی و عیب یابی موتور لیفتراک، بازرسی سیستم های هشدار دهنده، تأمین قطعات یدک، بازرسی و تعویض تایرها و … می باشد.
از دیگر قسمت های لیفتراک و اجزای آن که شامل خدمات قطعات لیفتراک می باشد و دارای حساسیت زیادی برای بارگیری است، می‌توان به مواردی اشاره کرد که تامین‌کننده امنیت بارگیری هستند. این قطعات شامل ترمزها و اهرم ها، قسمت های برق لیفتراک، سیستم های خنک کننده موتور دستگاه، قطعات موتور، سیلندرها و فیلترها، اجزای هیدرولیک و پنوماتیک و … است.
برای افزایش راندمان عملکرد لیفتراک لازم است که عیب یابی این قطعات و خدمات مربوط به آن انجام شود. با مراجعه به مراکزی که خدمات مرتبط با حوزه الکترونیک و تجهیزات انبارداری را انجام می‌دهند، می‌توان از خدمات عیب یابی و قطعات لیفتراک استفاده کرد.

 

عیب یابی باتری لیفتراک

لیفتراک های برقی شامل قطعات مختلفی می باشد که ممکن است به دلایل گوناگونی دچار عیب شوند. در ادامه این مقاله به عیب یابی باتری لیفتراک می پردازیم.وجود الکترولیت بیش از حد در سلول های باتری لیفتراک، موجب تراوش اسید از محل درپوش ها می شود. در این زمان باید سطح الکترولیت باتری را کاهش داد.
تصاعد و خروج گاز به دلیل اورشارژ شدن باتری و نشتی الکترولیت از جعبه باتری موجب می شود تا سطح الکترولیت در باتری لیفتراک پایین بیاید. در این صورت باید برای تعویض باتری و یا بررسی و تعمیر شارژر آن اقدام کرد.
اتصال کوتاه، شارژ نامناسب و در مدار بودن بعضی از مصرف کننده های الکتریکی باعث می شود تا باتری لیفتراک دچار مشکل در ساعت کار شود. بنابراین در این زمان باید الکترولیت را تعویض کرد و سطح الکترولیت را در باتری کاهش داد.

همچنین از طریق بررسی کارکرد شارژر می توان علت این مشکل را بررسی پیدا کرد.اضافه کردن اسید به جای آب مقطر در سل های باتری موجب می شود تا دانسیته اسید بیش از حد بالا رود، در این صورت باید اسید باتری را کاهش داد و آب مقطر به جای آن تزریق کرد.

ضعف باتری و افت ولتاژ باتری تحت بار موجب می شود تا در زمان روشن شدن باتری مشکل به وجود آید. همچنین ممکن است یکی از موارد زیر موجب بروز این مشکل در باتری لیفتراک شود، باتری سولفاته شده است، باتری الکترولیت ندارد، یک یا چند سل باتری معیوب شده، باتری خراب شده است، ظرفیت باتری کمتر از مقدار مورد نیاز است.
در این صورت برای حل مشکل می توان از راهکارهای زیر استفاده کرد:
-در صورت خرابی باتری تعویض گردد، مجددا الکترولیت تزریق شود،خشک شدن باتری، شارژ باتری، باتری تست شود.
-در صورتی که صفحات باتری خراب شوند، لازم است که باتری لیفتراک را تعویض کرد. همچنین اگر باتری دچار مشکل ظرفیت کمتر شود، باید آن را با یک باتری مناسب جایگزین کرد.
-ضعیف بودن اتصالات و اتصال نادرست موجب ذوب شدن سریع باتری می‌شود. در این مواقع باید سر باتری ها را تعویض کرد و در صورت امکان پیچ سر باتری ها را محکم کرد.
-خرابی سل و برق دزدی از کابل باعث می شود تا یک یا دو سل از باتری در زمان کار غل بزنند. در این مواقع باید سر باتری ها را محکم کرد و در صورت نیاز آنها را تعویض نمود.
-دشارژ شدن سریع باتری به دلایل مختلفی مانند کم بودن میزان شارژ باتری و یا اتصال کوتاه به وجود می آید. در این صورت باید باتری را تعویض کرد یا میزان شارژ باتری را بررسی نمود.
-خرابی سریع باتری لیفتراک به دلایل مختلفی صورت می گیرد که برخی از این دلایل شامل مواردی مانند نگهداری طولانی مدت باتری در شرایط تخلیه، انتخاب اشتباه باتری و تخلیه عمیق باتری است. در این مواقع باید باتری را با یک باتری مناسب جایگزین کرد یا شارژ باتری را با دستگاه شارژر مناسبی انجام داد.
-گرم شدن باتری در زمان استفاده و مصرف بیش از حد آب به دلایلی مانند ولتاژ شارژ زیاد یا شارژ بیش از اندازه باتری صورت می‌گیرد. در این مواقع باید شارژر لیفتراک را بررسی کرد.

 

عیب یابی فرمان لیفتراک

به دلایل مختلفی ممکن است فرمان لیفتراک دچار مشکل شود و به درستی کار نکند. از جمله مشکلات در این زمینه می‌توان به سطح پایین انتقال سیال به فرمان اشاره کرد که موجب می‌ شود فرمان به اندازه کافی و سریع نتواند تغییر جهت دهد.‌ با این وجود باید سطح مورد نظر به خوبی بررسی شود و در صورت امکان به بالا برده شود. یکی دیگر از دلایلی که موجب بروز در مشکل فرمان لیفتراک می شود، چرخ دنده های فرسوده می باشد که برای حل این مشکل به خدمات حرفه ای و تعمیر نیاز می باشد.
واحدهای عیب یابی تعمیر تخصصی و سرویس لیفتراک تعمیرگاه لیفتراک شامل واحدهای مختلفی است که در این بخش ها عیب یابی، سرپیس و تعمیر تخصصی لیفتراک انجام می شود.

  • چرا فرمان لیفتراک خوب کار نمی‌کند؟

اگر فرمان خوب کار نکند احتمالاً در کم و کیف مایع سیستم انتقال ماشین اختلالی وجود دارد. این نوع اختلال توانایی فرمان را برای عملکرد صحیح و به‌ موقع کند می‌کند. با این حال، ممکن است عوامل دیگری در عملکرد ضعیف فرمان نقش داشته‌ باشند. عدم توازن لاستیک‌ها، سطح پایین مایع سیستم فرمان فرسودگی دنده‌ یا زنگ‌زدگی بخش مکانیکی فرمان از جمله این عوامل است.

برای رفع مشکل کم بودن مایع فرمان، کافی است مقدار بیشتری از آن در ماشین به کار ببرید. با این حال، اگر مایع زیادی غلیظ است، باید آن را کاملاً تعویض کنید. برخلاف مشکلات سطح مایع، دنده‌های فرسوده و هیدرولیک معمولاً به تخصص مکانیک لیفتراک با تجربه برای تعمیر نیاز  دارند.

  • چرا فرمان لیفتراک صدا می‌دهد؟

به طور کلی مانور دادن با فرمان، به خصوص در فضاهای باریک می‌تواند مشکل‌ساز شود. در اینگونه مواقع یکی از علائم هشدار دهنده‌ای که می‌توانید به آن توجه کنید صداهای عجیبی است که هنگام چرخاندن ماشین به گوش می‌رسد. این صداها می تواند نشان‌دهنده وجود مشکل در هیدرولیک باشد که فشار فرمان یا زنگ زدگی در مکانیزم فرمان را مدیریت می‌کند

  • چرا بارگیری لیفتراک مشکل دارد؟

گاهی لیفتراک نمی‌تواند به درستی بار را بالا و پایین برده و جا‌به‌جا کند. این اختلال می‌تواند سلامت کالاهایی که قرار است جابه‌جا بشود را به خطر بیندازد.

چک کردن مداوم مایع هیدرولیک لیفتراک، از جمله کار‌های مهم و ضروری در حفظ و نگهداری، و درست کار کردن دستگاه است.

این مشکل اغلب به دلیل نداشتن مایع هیدرولیک کافی ایجاد می‌شود. در این موقعیت لیفتراک نمی‌تواند سرعت کافی برای واکنش نشان دادن داشته‌باشد. پس اگر هرگونه نشتی می‌بینید، قطعه معیوب را تعویض کرده و مایع هیدرولیک را در سطح کافی نگه‌دارید.

  • چرا موتور لیفتراک داغ می‌کند؟

گرم شدن بیش از حد موتور می‌تواند باعث خاموش شدن ناگهانی لیفتراک شود. به منظور عیب‌یابی لیفتراک با این اختلال، بهتر است سیستم خنک‌کننده را بررسی کنید. به‌علاوه لازم است هرگونه گرفتگی یا اختلال در رادیاتور را برطرف کنید. در ضمن بهتر است ترموستات را نیز چک کنید چراکه، هنگامی که دما بیش از حد بالا می‌رود، این بخش اجازه می‌دهد مایع خنک‌کننده وارد موتور شود. 

 

چک‌لیست عیب‌یابی لیفتراک

در ادامه به فهرستی از اقدامات لازم جهت عیب‌یابی قبل از خرید و اجاره لیفتراک اشاره می‌کنیم:

  • ترمز دستی ناکارآمد

عملکرد ترمز دستی در چک لیست بازرسی روزانه لیفتراک وجود دارد. درست مانند ترمز دستی خودرو، این مشکل در لیفتراک نیز باید جدی گرفته شود.

  • تایرهای فرسوده

لیفتراک غالباً در صنایع خشن مورداستفاده قرار می‌گیرد. ساعات کار طولانی این ماشین به اضافه فضاهای کاری آسیب‌زننده باعث شده که تایرهای لیفتراک به راحتی فرسوده شود. فرسودگی لاستیک لیفتراک خطرات جدی به دنبال داشته و باید به سرعت برطرف شود.

  • چنگک‌های فرسوده و منحرف‌شده

میزان ساییدگی مجاز چنگک‌ها ۱۰ درصد است. این معیار در نوک چنگک به ۳ درصد کاهش می‌یابد. شما باید فرسودگی چنگک‌ها را مدام ارزیابی کنید.

  • گرفتگی حلقه های زنجیر

در محیط‌های خشن، سردخانه‌ها و محوطه‌های چوبی، حلقه‌های زنجیر به راحتی در یکدیگر گیر می‌افتند. این رویداد در نوع خود خطرناک است. بنابراین لازم است که در چنین شرایطی حواستان به وضعیت حلقه‌های زنجیر باشد.

  • کمربند ایمنی معیوب

چنانچه گیره کمربند ایمنی یا هر بخش دیگری از آن مشکل دارد، باید فوراً آن را تعمیر یا تعویض کنید. سلامت این قطعه به طور مستقیم با امنیت اپراتور سروکار دارد.

 

 

 

 

واحد عیب یابی لیفتراک
در قسمت واحد عیب یابی لیفتراک فرزان کرمان با استفاده از تیم های تعمیراتی ماهر و با تجربه ، این امکان وجود دارد تا در کمترین زمان ممکن، خدمات مربوط به تعمیر و نگهداری لیفتراک به مشتریان ارائه شود.

 

واحد تعمیرات تخصصی لیفتراک
پس از اینکه مشکلات لیفتراک در واحد عیب یابی شناسایی شد، در واحد تعمیرات تخصصی لیفتراک کارشناسان فنی وجود دارند که خدمات مربوط به تعمیرات مکانیکی لیفتراک را انجام می‌دهند. این خدمات شامل تعمیرات گیربکس لیفتراک، تعمیرات پمپ بنزین لیفتراک، تعمیرات موتور لیفتراک، تعمیرات توربین لیفتراک، تعمیرات ترمز لیفتراک، تعمیر رادیاتور، تعمیرات کاربراتور لیفتراک، تعمیرات استارت لیفتراک، تعمیرات اکسل لیفتراک ، رنگ آمیزی و  صافکاری و باز سازی و اور هال کامل می باشند‌.

 

راه های ارتباطی با ما⇐کلیک کنید 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات


اهمیت سرویس لیفتراک

اهمیت سرویس لیفتراک

عیب یابی لیفتراک

عیب یابی لیفتراک

لیفتراک

لیفتراک

پروژه ها


اطلاعات تماس


ساعات کاری


شنبه
8:00 تا 16:00
یک شنبه
8:00 تا 16:00
دو شنبه
8:00 تا 16:00
سه شنبه
8:00 تا 16:00
چهار شنبه
8:00 تا 16:00
پنج شنبه
8:00 تا 14:00
جمعه
تعطیل